• За нас - Престиж Авторент

   Престиж АвтоРент ООД е българска компания за отдаване на автомобили под наем, създадена през 2013 година в град Бургас, България, като част от семейството „Алианс Престиж“, включващо още туроператорската организация „Престиж Интер Тур“ ООД и агенцията за недвижими имоти „Съни Хоум“ ООД.

    

   Първата компания под марката „Алианс Престиж“ – туроператорската фирма „Престиж Интер Тур“ – е създадена през 2001 година. Компанията бързо изгражда репутация на надежден партньор на пазарите на страните от ОНД и по-конкретно на Руския, Украинския, Белоруския и Молдовския туристически пазар. От 2005 година „Престиж Интер Тур“ успешно оперира и на Румънския туристически пазар. Компанията предлага пълен спектър от туроператорски услуги, свързани с летен, зимен, семеен, младежки, SPA и бизнес туризъм в България. През 2009 година „Престиж Интер Тур“ разшири своята дейност, откривайки поделение за управление на хотели и апарт комплекси. От 2014 година компанията управлява хотел на територията на комплекс Слънчев Бряг.

    

   През 2007 година, в отговор на разрастващия се пазар на недвижими имоти по Българското Черноморско крайбрежие, беше създадена втора компания под марката „Алианс Престиж“ – агенцията за недвижими имоти „Съни Хоум България“. Компанията предлага широка гама от услуги свързани с наемането, придобиването или продажбата на недвижими имоти в България, включително правни, данъчни и застрахователни консултации.

    

   Със създаването на Престиж АвтоРент през 2013 година портфолиото на предлаганите услуги под марката „Алианс Престиж“ беше допълнително обогатено. Компанията разполага с над 40 автомобила, като всеки от тях е оборудван с автоматична скоростна кутия, климатична инсталация и аудио система. Престиж АвтоРент се развива изключително динамично, като само през 2014 автопаркът на фирмата беше допълнително разширен с покупката на 20 чисто нови автомобила. Преследвайки стратегия на експанзия, Престиж АвтоРент планира да се превърне във водеща компания на българския пазар за отдаване на коли под наем. До края на годината компанията ще отвори представителство в София. С отварянето на представителство във Варна и покупката на допълнителни 20 нови автомобила през 2015 година, Престиж АвтоРент разполага с необходимия капацитет, за да отговори на търсенето на основните пазари за отдаване на коли под наем в България.

    

   Защо да ползвате именно нашите услуги?
   Девизът ни е „Високо качество на обслужването, добри цени, уважително отношение към вас – нашите клиенти!”. За всички ни – от шефове до служители – това е основен принцип, който спазваме ежедневно. Вижте и по-конкретно какви екстри получавате, когато взимате коли под наем от Престиж АвтоРент.

   •    Неограничен пробег – няма ограничения за километрите, които можете да изминете за един ден с нашите автомобили. За нас най-важното е да се чувствате спокойни и да пътувате с удоволствие.

   •    Крайна цена с включено ДДС – такива са цените, посочени в сайта ни. Изберете автомобил, посочете откъде искате да го наемете и къде смятате да го оставите и вижте колко ще ви струва това. Цените ни са едни от най-изгодните за страната.

   •    Нови, икономични автомобили, в отлично техническо състояние – вашата сигурност на пътя е важна за нас. Затова преди да се качите в избрания от вас автомобил, той е прегледан от техник и изправността му е гарантирана.

   •    Денонощна пътна помощ.

   •    Пълна застраховка и платени пътни такси за България.

   •    Богат избор на допълнителни аксесоари и услуги при наемане на автомобил – детски столчета, GPS устройства, вериги и т. н.

   •    Онлайн резервации в реално време.

    

   Разчитайте на нас! Високо качество на обслужването, добри цени, уважително отношение към Вас – нашите клиенти!


  • © 2015 Prestige AutoRent. All Rights reserved.
  • Онлайн магазин от Exsitee